Gradient

 

Fijn dat je hier kijkt! Misschien heb je van iemand gehoord van #samenvoordejongeren en twijfel je nog een beetje? we kunnen ons voorstellen dat een eerste stap zetten om een coach te benaderen best een ding kan zijn. Misschien ook wat awkward? Maar! je hebt de eerste stap al gezet door hier te kijken. 

Next step ? Op de kaart kan je iemand in jouw buurt zoeken die gratis met je wil praten of een wandeling wil maken. Elke coach die op de kaart staat heeft zich aangemeld en als je hem/haar belt of mailt dan weten ze er dus van. Samen met jou maakt de coach een afspraak. Er hebben al heel veel jongeren contact opgenomen en daar zijn we blij mee!

We krijgen eigenlijk alleen maar positieve reacties van jongeren tussen de 12 en 28: 

 

`het was toppie. Fijn om met iemand buiten mijn eigen bubbel te praten`,

`er is een last van mijn schouders gevallen`,

`ik heb me in tijden niet zo gehoord gevoeld`,

`het gaat beter met me na het gesprek`, 

`ik heb even met iemand via app contact gehad en dat voelde goed`.

`dit was zo fijn!`

 

Iemand zei later ook dat hij dacht dat het iets psychisch ofzo moest zijn om met een coach te praten. Helemaal niet hoor, maar we snappen dat je dat kan denken. Het is vooral bedoeld om gewoon even met iemand anders te praten in deze gekke Corona-tijd. Het mag echt overal over gaan! Coaches zijn gewend om te luisteren en ze hebben geen oordeel over jou. Ze doen dit speciaal voor jou gratis!